Voordat u begint met het barbecueën van uw volgende maaltijd, zijn er enkele dingen die u eerst moet doen. Je barbecue schoon houden is essentieel. Voedsel dat op het rooster achterblijft, kan een gevaar voor de gezondheid worden en de smaak van uw volgende maaltijd beïnvloeden. Gebruik een staalborstel of schuursponsje om voedsel te schrobben, draag dikke rubberen handschoenen en was het rooster met warm zeepsop om opflakkeringen te voorkomen. Het schoonhouden van je barbecue is ook cruciaal om voedselbederf te voorkomen.

Maïs is een ideale keuze voor barbecuegerechten. Deze maïs heeft 65 tot 85 graden Fahrenheit nodig voor optimaal koken. Het vereist ook een grote hoeveelheid kunstmest. Het rijpt in 68 tot 90 dagen, afhankelijk van de variëteit. Maïs is een zware feeder en het is het beste als het binnen een paar uur na de oogst wordt gekookt. Het kan direct op de grill worden gegrild. Als u niet zeker weet hoe u maïs op de juiste manier moet bereiden, kunt u het stomen of koken en vervolgens grillen voor een snelle maaltijd.

Als je besluit om je houtskool te composteren, zorg er dan voor dat je de as van de grond scheidt. De houtas is gunstig voor planten. Het bevat kalium, een voedingsstof die bijzonder gunstig is voor bloeiende en vruchtdragende planten. Houtas kan in een tuin worden gecomposteerd als het wordt gebruikt in combinatie met alkalische grond en houtgestookte apparaten. De as zal binnen een paar maanden vergaan, dus verzamel en gebruik je barbecue-as op een verantwoorde manier.

Terwijl moderne barbecues voornamelijk worden gebruikt voor het barbecueën van vlees, is barbecueën ontstaan ​​in het Caribisch gebied en het Amerikaanse zuiden. Het barbecueën van vlees boven een open vuur was gebruikelijk bij veel precolumbiaanse bevolkingsgroepen. De Taino-indianen noemden het barbacoa, wat “gegrild vlees” betekent. Het woord “barbecue” verscheen voor het eerst in de rekeningen van de West-Indië Spaanse ontdekkingsreizigers in 1526.

In het zuiden heeft het wortels die teruggaan tot de pre-burgeroorlog. Tijdens de jaren vóór de burgeroorlog aten zuiderlingen ongeveer vijf pond varkensvlees voor elk pond vee, dus omarmden ze een langzame barbecue om het vlees mals te maken. De praktijk was zo populair dat Thomas Edison en Henry Ford beiden in het begin van de 20e eeuw commerciële houtskoolbriketfabrieken bouwden.

Voordat u een barbecuekuil kunt bouwen, moet u een fundering leggen. De barbecue zelf is een zwaar object en een stevige ondergrond zorgt ervoor dat hij zijn gewicht kan dragen. Begin met het graven van een gat van ongeveer 20 cm diep in de grond. Verwijder vervolgens met een schop losse grond en verdicht de grond met een handstamper. Plaats vervolgens stenen rond de omtrek van de put om de zijkanten op te bouwen.

Een ander voorbeeld is Hometown BBQ, een populair barbecuerestaurant in Brooklyn. Eigenaar Billy Durney studeerde twee jaar lang de kunst van het barbecueën en het menu van zijn restaurant is een samensmelting van de verschillende smaken van de vele verschillende gemeenschappen in Brooklyn. Hometown BBQ ligt in het hart van Red Hook en serveert zowel barbecue- als gerookte ribben. Ze bieden ook gerookte kip en kalkoen. Voor een echt authentieke barbecue-ervaring, probeer de BBQ bij Hometown.