Er zijn veel manieren om een ​​barbecue te bereiden. Veel restaurants gebruiken grote metaal- of steenovens. Het soort voedsel dat wordt geserveerd varieert sterk over de hele wereld. Hier zijn een paar dingen die u in gedachten moet houden. Zorg ervoor dat uw grill is beschermd tegen de elementen om de beste resultaten te garanderen. En vergeet niet om altijd een schone grill te houden! Vergeet na het bereiden van je maaltijd niet je barbecue schoon te maken. Het kan een erg vuile klus zijn, dus zorg ervoor dat je dikke rubberen handschoenen aan hebt.

Het woord barbecue was oorspronkelijk bedoeld om een ​​heel dier te braden, zoals een schaap of ‘bijen’. Dat gebeurde door een grote stapel houtblokken op het vuur te leggen. Daarna keerden slaven het dier boven het vuur terwijl het vlees langzaam roosterde. Ondanks het feit dat het een oude gewoonte was, werd barbecueën in Amerika zo populair dat de persoonlijke barbecuechef van president Lyndon Johnson in 1967 werd gefotografeerd terwijl hij hetzelfde deed.

Als je een barbecueliefhebber bent, weet je waarschijnlijk de verschillen tussen traditioneel en modern koken. Bij de meeste goedkope barbecues kun je voedsel alleen in de directe modus bereiden – direct boven het vuur. Deze stijl vereist dat je het kookproces in de gaten houdt en let op opflakkeringen als vet druppelt. Deze methode is echter moeilijker te controleren, dus koop een barbecue met een deksel. De voordelen van indirect koken wegen op tegen de eventuele nadelen.

De oprichters van Hometown BBQ zijn een paar inwoners van South Carolina. Billy Durney studeerde twee jaar barbecue voordat hij zijn restaurant lanceerde. De twee verwerkten smaken uit de vele verschillende gemeenschappen van de stad in de barbecue. De koks staan ​​bekend om hun saus van gerookt varken en perzik-mosterd. Het restaurant serveert meer dan één gang tegelijk, maar je kunt het hele varken, de ribben of de gefrituurde meerval niet missen.